Jsme malá rodinná firma s dlouholetou tradicí. Zabýváme se maloobchodním prodejem masa a vlastních uzenářských výrobků. V místě dnešní prodejny provozovala naše rodina řeznické řemeslo již v dobách Rakouska-Uherska. Za minulého režimu byl náš řeznický krámek přeměněn na nucený výsek. V 90. letech minulého století jsme obnovili živnost a navázali na práci našich předků.

Co děláme?

Veškerá produkce masa je z naší porážky a jateční kusy pochází od malochovatelů z okolí Náměště nad Oslavou. Porážku provádíme v místě prodejny, proto se maso dostává k zákazníkům vždy čerstvé. Na rozdíl od velkokapacitních zpracovatelů masa máme více času na jeho čištění a zpracování. Mleté maso meleme na prodejně přímo před zákazníkem, který tak má jistotu, že si odnáší pouze čerstvé maso bez přídatných látek.

Jak to děláme?

Naše masné výrobky obsahují minimálně 90 % masa a připravujeme je podle vlastních receptur. Nenajdete v nich žádné náhražky, drůbeží separát, aromata nebo barviva. Koření si mícháme sami a používáme přírodní střeva, udíme klasickým způsobem na dřevě. To vše přispívá k tradiční chuti, kterou většina průmyslově vyráběných uzenin postrádá. Naše uzeniny jsou vhodné i pro nemocné celiakií, neboť neobsahují lepek.